You are here

Bokashi keukenemmer

Want fermenteren kan je leren!

Bokashi is het japanse woord voor "goed gefermenteerd organisch materiaal", het is een manier om je organische resten om te zetten tot een zeer rijke bodemverbeteraar. Bokashi is het resultaat van een eeuwenoude techniek: fermentatie. Door toevoeging van effectieve micro-organismen (met bokashi starter) en het anaeroob (zonder zuurstof) verwerken van je resten, maak je van je eigen organische resten een waardevolle bodemverbeteraar.

Dankzij de speciaal ontwikkelde bokashi keukenemmer, wordt het fermenteren van je eigen organisch materiaal kinderspel. Zonder storende geuren, op een optimale manier en dat in slechts 2 weken tijd.

Op een eenvoudige manier verwerk je in geen tijd, alle keukenresten, tot goed gefermenteerde resten vol belangrijke bouwstoffen voor bodem en plant.
De bokashi keukenemmer is zowel een ecologische als economische oplossing.


Verbeter je microbiële omgeving met EM, met hulp van de micro-organismen