Dieren

Een aantal EM-producten zijn ook dagelijks te gebruiken voor kleine huisdieren en hobbydieren. Ze behouden hierdoor hun natuurlijke weerstand en zijn in een betere conditie. Het is ondermeer te gebruiken in hun drinkwater,tegen geurtjes, in de verblijfplaats,...

Producten

Actieve micro-organismen voor een betere omzetting! Microferm zijn effectieve micro-organismen (EM), kant-en-klaar voor gebruik. Het is een mengsel van acieve bacteriën, schimmels en gisten. Microferm verhoogt het natuurlijk evenwicht en de biodiversiteit, zorgt voor een betere en efficiëntere omzetting, is eenvoudig en niet duur. Microferm is niet schadelijk voor machines, bodem, plant, dier en mens.

 

Syn-vital is een gefermenteerd voedermiddel op basis van met EM gefermenteerd zemelen. In tegenstelling tot gedroogde probiotica bevat Syn-vital nog levende micro-organismen en hun uitscheidingsstoffen; zoals antioxidanten en andere bio-actieve stoffen. Het zijn juist deze stoffen die een positieve bijdrage leveren aan opname en verering en daardoor als gezondheidsbevorderend worden gezien.

Om je te helpen bij het aanmaken van Bokashi (= unieke bodemverbeteraar!) werd een basisproduct ontwikkeld : Bokashi-starter. Dit zijn tarwezemelen geactiveerd met Effectieve Micro-organismen. Deze nuttige micro-organismen zetten de zemelen om tot een hoogwaardig gefermenteerd product met een opmerkelijke zoet zure geur.